vrijdag 23 mei 2008

Vrijdagavond

Het is vrijdagavond en een "drukke"zaterdag voor de boeg. Kind zwemmen, boodschappen doen, naar een verjaardag en dan bezoek om te kaarten in de avond. Helemaal leuk, maar om toch ook nog het huis een beetje aan kant te hebben probeer je wat praktisch te denken.
Aangezien hubbie de vrijdagavond deels op "werkbezoek" is leek het mij wel een goed plan om met kiddie de boodschappen in huis te halen. Ik moest toch eerder vrij nemen anders kon hubbie niet weg dus mooi moment voor de weekboodschappen.
Kiddie struinde de winkel door en keek naar de Disneyfilm en probeerde, zoals een echt kind betaamt, regelmatig iets lekkers in de kar te krijgen.
Dit, zoals het een ouder betaamt, met wisselend succes. Ze heeft me heel goed geholpen met inpakken. Ja ach dat de tomaten niet onder maar bovenop moeten dat snapt ze al wel.

Thuisgekomen mag moeders de hele lading weer opruimen en gaat kiddie lekker buitenspelen. Dit keer met de hond van de buren. Ze is heel verstandig en weet dat ze voorzichtig moet zijn, maar ja een ongeluk zit in een klein hoekje.
En ja hoor: volkomen overstuur en de buren helemaal geschrokken en vol medeleven want ze is gebeten. Het hondje wilde heel erg graag de bal en gefixeerd als ze zijn... vul maar in.

Nou snel de huisartsenpost gebeld en onderwijl kwam hubbie alweer thuis en konden we samen gaan. Zit je daar met je goede voornemens, de nog niet geheel opgeruimde boodschappen en een verdrietig , zichzelf de schuldgevend kind te wachten. Met instructies en antibiotica weer thuis aangekomen.

Maar gelukkig kan ik de verloren tijd, qua huishouden, weer inhalen morgen.
Ze mag nl niet naar zwemles.

Nou dat is jammer!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

gelukkig geen hechtingen zullen we maar denken. Ik hoop niet dat ze nu erg bang wordt van honden, misschien wel iets voorzichtiger.

Kus tot over een goeie maand T+J

Smitsky zei

Jeetje, schrik ervan. Dus geen hechtingen. Ik hoop ook dat ze nu niet bang is.

Lijkt trouwens wel een deja-vu.

Wat voor hond was het dan?

Zustertjen zei

Het was een Lola

MissNonsens zei

Aaaaah gosh arm kind. Heeft ze veel pijn? Of valt het een beetje mee? Beterschap voor haar! Wel een voordeel dat je niet in het warme zwembad hoeft te zitten. ;)

Zustertjen zei

Het ziet er allemaal goed uit en ach met een arm vol verband heeft ze vanmiddag de blits gemaakt op een verjaardagsfeestje.
En idd lekker even geen stoombad met chloorlucht.