zondag 18 mei 2008

Zwemmen ( in het geld)

Dochterlief zit op zwemles. Een zeer nuttig onderdeel van de opvoeding. Maar helaas ook tenenkrommend.Niet om haar prestaties, want het kind doet enorm haar best en het gaat ook allemaal goed. Echter het voelt niet zo lekker aan en daarmee bedoel ik het hele gebeuren in ons plaatselijke zwembad. Al eerder mopperde ik over het zaterdaggebeuren bij dit zwembad. Volgens de badmeester kon ze bijna een groep verder toen we veranderden van 2 x per week naar 1 x op de zaterdag.

Op de zaterdag wisselden de juffen en meesters zo vaak dat ik me afvroeg of het hele bestand van Randstad op de oproeplijst stond en pas na klagen mocht kiddie een groep verder. Dat was dus wel pas na 9 weken!!!!! Nu waren we weer een aantal weken verder en werden de lesgevende koppen beperkt tot 3. Al een hele verbetering. Maar gebrek aan persoonlijke aandacht heeft ervoor gezorgd dat ze nog steeds niet mag afzwemmen.

Okee dan maar weer oefenen op zondag. En jawel ze kan prima zwemmen in het diepe, zonder bandjes. Vreemd dat zulke professionals dat niet zien. Toch maar even weer druk op de ketel zetten komende zwemles.

Maar goed afzwemmen kan niet meer voor de zomervakantie want dat is al over 2 weken. Dan nog een maand zwemmen (lees: geld innen van deze prima melkkoe) en de zomervakantie is er. Mogen we in augustus weer opnieuw beginnen.

Ik word er moedeloos van. Een ander zwembad is geen optie (1 jaar) en persoonlijk les ook niet (wachttijd 2 jaar).

En als we nu de enige waren met zo'n verhaal. Nee het zwembad ligt er vol mee!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

1 troost heb je, als ze A binnen hebben gaan ze als een speer naar B. Zwemmen zal het probleem ook niet zijn, maar kan(durft)ze al door het gat te zwemmen, en wat gebeurd er als ze met haar kleren aan in het water ligt????????????
Heb maar een beetje vertrouwen en geduld. Een verzopen prinsesje is niet leuk
Kus T+J

Zustertjen zei

Het gat heeft ze allang getrotseerd, tijd krijgt ze wel van me, maar het frustreert dat het zwembad zo irritant doet.
***